torsdag 28 augusti 2008

Utmärkelse

Jag fick en sån himla fin utmärkelse av Mikaela och skulle väldigt gärna gett henne en utmärkelse tillbaka men tanken är kanske att man ska ge den vidare till andra stjärnor på blogghimmeln - så det gör jag. (Det finns alltså massor med folk, till exempel Lina, Carolina och Rebecca, som jag skulle vilja ge utmärkelser men som redan fått såna av andra, bara så att ni vet. Det kan vara så att någon av de jag ger till också redan fått, fast jag inte har koll men då får det väl vara så då.)

Hanna har en hemskt trevlig blogg med vardagliga recept och bilder. Personligt och nära, inga korslagda sparrisar och det tycker jag är väldigt positivt. Jag vill laga ungefär allt hon gör.

Emmas blogg gillade jag när hon bodde i Sverige också, av ungefär samma anledningar som Hannas. Nu bor hon på (i?) Nya Zeeland och det är hemskt spännande att läsa om alla konstigheter som smakas där borta.

Jesper jobbar på förskola och varvar jobbhistorier med recept och mer "debattutformade" inlägg. Det gillar jag. Dessutom har han ett hemskt skönt språk, och så är det intressant och uppmuntrande att läsa om hans visioner för förskoleköket eftersom jag själv jobbat en hel del på dagis.

Viktoria kommer också från Lund och bara det är ju lite skoj. Sen har hon dessutom en otroligt fin blogg med otroligt fina bilder, och det blir lite som att bläddra i en kokbok att kika in hos henne. Det är trevligt med variation från andra mer "hemma-hosiga"-bloggar.

Jag läser många fler, men ni vet hur det är - nånstans måste man sätta stopp!

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag har bara sett den på ixa maxi och pressbyrån hittills. håll utkik! :)

Hanna sa...

Tack så mycket!! =)

Anonym sa...

De det skall bli skönt med lite rutiner igen, jag gillar faktiskt det!

fruktsallad sa...

Just Vilmaknäcket har varit lite av en lyx för mig. Dyrt men det räcker ett tag om man inte mumsar varje dag. Barnen och maken äter Falu rågrut, eller något annat billigare. He he...

Viktoria sa...

Tack för de fina orden om Kardemumma!