måndag 4 augusti 2008

Testat: Liptons Tahiti Infusion

Igår köpte jag ett nytt te. Av praktiska skäl föredrar jag för det mesta påste, det känns så mycket smidigare - framförallt tidigt på morgonen. Dessutom har jag nästan slutat köpa svart te eftersom jag tycker det är så himlans svårt att undvika att det blir beskt. Örtte vill jag helst ha. Friggs sortiment har jag druckit mig igenom och tröttnat på. Yogi är för dyrt till vardags (men aboslut godast). Det kvarvarande utbudet blir därmed inte så jättestort. Igår fick det bli en paket med Liptons pyramidpåsar som jag inte provat förut - jag är inte så väldigt förtjust i Liptons svarta teer men det här såg lockande ut och jag orkade inte leta.

Bild: lipton.nu

Tahiti Infusion heter det och på hemsidan står följande: "Ananas, vanilj, apelsinblad, citrongräs och de finaste teblad ger Tahiti en frisk men ändå mogen arom". Jag har egentligen inte så mycket att säga om det här teet mer än att jag blev enormt positivt överraskad. Det var sjukt gott. Alltså, jag menar verkligen sjukt gott. Absolut ett av de godaste påsteer jag druckit. Sött, men inte konstgjort fruktigt, väldigt mycket smak. Påsen kan dessutom lätt ligga i ett gäng minuter utan att teet förstörs, det blir snarare godare. Jag har druckit en tre-fyra koppar nu och kommer dricka upp hela paketen inom snar framtid. Och köpa den igen. Mums mums mums!

Betyg: Fyra kvadrat av fyra möjliga!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är inte heller så förtjust i svart te, rött är min favorit. Kan också tycka att det är praktiskt med påse men jag har inte hittat något rött te i påse, verkar bara finnas på lösvikt?

Lisa sa...

emma: har för mig att det finns rött rooibuste på påse? och friggs har väl några? hmm.. jag är inte så bevandrad just inom röda teer om jag ska vara ärlig.