torsdag 17 juli 2008

Svennemat: Pannkakor

Har precis kommit hem från väldigt trevlig pannkakslunch hos en vän (och nästangranne). Det var längesen jag åt hederliga svenska pannkakor och drack röd saft och det kan man ju verkligen fråga sig varför man inte gör oftare!

Nu vet ju säkert de allra flesta av er redan hur man gör pannkakor (även om det var premiärvändning för min del idag), så jag lägger inte ut något recept. Jag vill däremot slå ett slag för mina tillbehör som faktiskt var supermums: turkisk yoghurt, hallon och lite micrad honung, alternativt turkisk yoghurt och jordgubbssylt. Åh så gott!

2 kommentarer:

lina sa...

Pannkisar är toppen! Men jag äter gärna en soppa eller nåt före. Eller serverar pannkakorna med matigare tillbehör!

Lisa sa...

Lina: Mm, jag vet många gör ju det. Mamma lagade pannkakor med sylt och sånt till middag en hel del när jag var liten, så därför är jag liksom van vid att äta bara pannkakor. Gott är det, men kanske lite klent mättnadsmässigt egentligen (: