torsdag 31 juli 2008

Brunch-/frukosttips i Malmö (eller Lund)?

Om exakt en månad fyller jag år. Eftersom det är en söndag och frukost är det bästa jag vet har jag bestämt att vi ska gå ut och äta på morgonen. Vi är trötta på bruchen i Lund och vill prova något nytt. Därför tänkte jag att det kunde vara värt att börja kika runt lite redan nu, man vill ju vara säker på att det blir bra ju! Stället måste ligga i Malmö (eller Lund, men där tror jag att de flesta möjligheter är uttömda), det måste vara ät-så-mycket-du-vill-buffé och det ska helst ha ganska mycket vanliga men "lyxiga" och bra frukostgrejer (typ yoghurt, bröd, müsli och sånt) - tänk hotellfrukost.

Var borde vi gå? Alla tips mottages MYCKET tacksamt. Så mycket lättare om man har någons omdöme att gå efter.

9 kommentarer:

Anonym sa...

svar: Det brukar ju vara så att ju mer man släpper på det, ju lättare blir det och ju mindre tänker man på det!

Anonym sa...

Konsthallen brukar ha mysiga jazzbruncher. Sen har jag hört mycket bra om hotellet vid Triangelen som jag alltid glömmer vad det heter.

Anonym sa...

vilken rolig idé! ja, frukost är så kuul. men jag gör hellre en riktig lyx-mys frukost hemma och sen går ut och äter på kvällen. det är något visst med en trerätters ;) tack för kommentaren i min blogg, är också nöjd med fynden, nått ska med ut i morgon kväll, hehe ;)

Lisa sa...

lisa: hilton kanske? det har jag nämligen också hört massa bra om. rätt dyrt bara, dessvärre.

carolina: jo, visst är det gott med trerätters, men för mig känns nästan "utefrukost" lyxigare (;

Anonym sa...

såg om Hilton...åt frukost på hotell Hilton i stockholm..gudomligt! hur mycket som heslt att välja emellan, fina skyltar som berättar vad man stoppar i sig, en hel del ekologiskt också. mums!

Anonym sa...

Hilton i Malmö!
Dö mysigt!

Annars på konsthallen! :)
Har varit på båda och priset är helt klart värt det! Mums!

Lisa sa...

carolina och maya: i nuläget lutar det alltså åt hilton... åh, jag längtar redan! tack så hemskt mycket för tipsen!

Anonym sa...

OK - lite sent, men jag har själv noterat att denna dyker upp när man söker. Följde tipset och testade Hilton. Riktigt bra och mysigt.

Fast idag vill jag även ge ett annat tips - Bromans Grill & Bar på Quality Konserthuset. De hade en fantastisk brunch, bättre än Hilton om man dömer av urvalet. Hilton är kanske något mysigare, men på Bromans får det plats fler folk (idag fungerade drop in) och det är mycket bra värde för pengarna.

Bromans Grill Brunch Malmö

Anonym sa...

Kollade upp Brunchen på Bromans Grill & Bar på Quality Hotel Konserthuset och den är grymt bra. Nu har de haft sommarstängt, men öppnar igen den 18 augusti 2012. Rekommenderas starkt http://www.bromansgrill.se/index.php/brunchmalmo.html