Ikväll blev det äntligen grillat igen, tycker vi grillat alldeles för lite den här sommaren. Revben, majskolv, bulgursallad och myntasås låg på tallriken - otroligt somrigt och fantastiskt gott!
Pojkvännens goda marinad:
Olja
Vinäger
Soja
Vatten
Dijonsenap
Vitlök
Rosmarin
Timjan
Dragon
Blanda och släng i valfritt kött ett tag.
Bulgur:
Koka bulgur i buljong, blanda med sockerärtor och lök - väldigt enkelt men lite roligare.
Myntayoghurt:
Turkisk yoghurt
Pepparmynta
Blanda, låt stå ett tag - klart! Vi har lyxen att ha egenodlad mynta, åh vad det slår torkad med hästlängder.
söndag 20 juli 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Svar: Vad kul att höra :) Nej det är inte svårt, och det blir supergott!!
Skicka en kommentar