Det här behöver du till tre-fyra personer:
0,5 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 paprika
1 bit zuccini
1 bit aubergine
Soltorkade tomater efter smak
1 paket valfri matlagningsgrädde
Mjölk att späda med
1 paket fetaost
Chili
Salt och peppar
Hacka rödlök och vitlök, fräs några minuter. Skär paprika, zuccini och aubergine i bitar, klipp de soltorkade tomaterna. Fräs med löken. Tillsätt matlagningsgrädde och mjölk. Låt puttra ett par minuter. Smula i nästan all fetaosten, krydda med chili, salt och peppar. Servera såsen med pasta, sallad och resten av fetaosten.
3 kommentarer:
Det låter jättegott! Smälter fetoast när man rör i den sådär?
vad gott med fetost i varm pasta! den måste smält och blivit jäääättegod? :)
anna och carolina: den smälter precis lagom! inte så den försvinner, utan så att man känner smaken och smatidigt är dne sådär härligt mjuk och krämig.
Skicka en kommentar