måndag 15 september 2008

Testat: Skånemejeriers drickyoghurt med Hallon/Lakrits-smak

Vi har en cafeteria på skolan med riktigt högstadieutbud; kaffe, smågodis för en krona styck, läsk, hembakade kakor, färdigbredda mackor, risifrutti, Varma Koppen - ni fattar inget, extravagant direkt men absolut så man klarar sig. Idag såg jag ett gäng nya drickyoghurtar från Skånemejerier i kylen och eftersom jag inte tagit med mig någon lunch passade jag på. Jag tvekade ett tag på om jag verkligen skulle våga testa den jag till slut tog, men det lät så spännande så jag kunde inte låta bli. Hallon/lakrits blev det, läskigt va? Det är en smakkombination jag generellt gillar, men lakrits i yoghurt låter faktiskt inte så himla gott. Det var det dock. Drickyoghurtar brukar vara ganska trista men den här var SÅ god och slank ner på en sekund. Det smakade verkligen hallonlakrits, inte hallon OCH lakrits och det var nog det som gjorde grejen. Precis lagom avvägt mellan de båda och inte för sött och inte för konstgjort och så lite annorlunda. Den här köper jag igen, 15 spänn för 350ml är inte så farligt tycker jag. SLURP!

Betyg: 4 av 4 kvadrat

Bild från skanemejerier.se

7 kommentarer:

Anonym sa...

kul att skånemejerier också börjat med det där, arla har ju sin med jordgubb och lakrits som är helt jättegod. är inte så förtjust i drickyoghurt dock.. :P

lina sa...

Det låter inte gott, men jag har ju inte testat ännu.... kombinationen hallon och lakrits gillar jag i och för sig, men det ska vara typ godis, choklad osv. I drickyoghurt vet jag inte. Men jag ska testa om jag hittar den!

Unknown sa...

har oxå velat testa men är rädd att bli FÖR besviken...jag som ju älskar lakrits :o)
nu bara måste jag smaka den!

gillar din blogg by the way, lisa. tack för att du delar med dig
todeloo

Hanna sa...

Haha, vilken härlig smakkombo på en yoghurt, den måste jag testa!!

Lisa sa...

carolina: nej, jag är inte heller så förtjust i drickyoghurt, men den här gick bra! (: jordgubblakrits låter skummare än hallonlakrits... ska smaka den också om jag kommer över.

lina: nej, jag vet. det låter till och med ganska äckligt. jag har ungefär din inställnig till hallonlakrits, det ska vara i godis och så men den här var vekrligen GOD!

malena: vad kul att du kommenterar och tycker om bloggen! (; testa så får jag höra sen!

hanna: det borde du verkligen göra!

Anonym sa...

Det låter konstigt det har du rätt i, men jag skulle ändå vilja testa den.

Rokkonen sa...

Testade den där idag, tyckte den lät intressant men.. nae, den var inte allt för god, typ hostmedicin med lakritssmak/ vanlig hostmedicin blandat. Inte det smarrigaste enligt mig...