fredag 26 september 2008

Stinas kyckling

Ikväll kom jag hem till alldeles dukat bord, det var hemsk trevligt! Jag köpte Stinas Örtkyckling på extrapris för ett tag sen och sån blev det med oliver i formen (för det åt vi i Italien och det var så sjukt gott!), pilaffris och sallad på egenodlade tomater. Gott var det, och rödvin till och nu blir det choklad och vattenpipa och danska "Talang". Och kanske lite köprätt på det. Om jag orkar. Hoppas ni har en lika mysig fredagkväll!


(Jag tyckkte faktiskt att kycklingen var riktigt bra. En timme i ugnen, och den kom ut med perfekt yta och jättesaftigt och mört kött. Det var ganska mycket beniga bitar dock, men jag som är en plock-människa tycker att det är ganska kul att äta kyckling med händerna! Vad tycker ni om det här konceptet?)

5 kommentarer:

enAnnan sa...

Hittade hit nu och ville bara säga att jag gillar din sida och kommer tillbaka!

Anna

http://baramat.blogspot.com/

Hanna sa...

Jag har inte ätit Stinas kyckling sedan jag bodde hemma och hade nästan glömt bort att det fanns! Kommer i håg att jag tyckte om det då. Visste inte att det fanns med oliver i formen, man kanske skulle ha testat det!

Anonym sa...

jag tycker kyckling blir godare när man äter med händerna!! många maträtter blir det :) skulle aldrig äta tacos med bestick , tex. :P stinas kyckling är ju så gott, v ar felra år sedan jag åt det sist!

Lisa sa...

enannan: vad trevligt! jag ska kika in hos dig också!

hanna: vi stoppade i egna oliver (; hade också glömt bort stina, men är det extrapris så är det!

carolina: jag vet! precis så! (:

Anonym sa...

Stinas kyckling är helt ok faktisk. Jag brukar hotta upp den med lite mer kryddor och pryttlar i formen .