tisdag 2 september 2008

Testat: Fun Light Cassis Noir

Jag är en sucker för Fun Light (jag vet att sötningsmedel inte är bra och blablabla, men man kan ju inte vara perfekt på precis alla plan...). Vanligtvis köper jag de billigare "vanliga" smakerna som man kan få för 15 kronor på Netto. I lördags storhandlade vi dock på City Gross och där fanns ALLA smaker för "två för 30" - även de nya lite lyxigare varianterna. Jag köpte hem Cassis Noir eftersom jag älskar svartvinbärssmak och Darling Rhubarb som jag provat tidigare.

Problemet med Fun Light är ju ofta att smakerna inte riktigt är som de ska, det brukar finnas en touch av kemiska smaktillsatser med i bilden liksom. Det stör inte mig eftersom det är vad jag förväntar mig, men det går ju inte att förneka att de genuina fruktsmakerna är något godare. Hur som helst, Cassis Noir smakar svartvinbär. På riktigt. Först smakar den som vilken Fun Light-saft som helst, men sen smyger det sig in en alldeles äkta svartvinbärssmak i munnen. Mums, vad gott - absolut den godaste varianten jag smakat! Tänk om de gjorde alla sorter så äkta, vilket himmelrike för en missbrukare som jag.

Betyg: fyra kvadrat av fyra möjliga!

Bild från www.funlight.se

4 kommentarer:

Anonym sa...

Prova Appear!! Den är jag helt galen i!! :)

Anonym sa...

jag rekommenderar också "appear", eller klassisk jordgubb :) har inte smakat "cassis noir" än, men jag är inte så förtjust i svartvinbär heller. men den fick ju bra betyg. man ska ju inte vara rädd för att testa! ;)

Anonym sa...

Kan inte titta på fun light utan att tänka på kvarg (kesella). Var nämligen medlen på ett träningsforum tidigare där styrketränarna åt kvarg blandat med kesella. Testade en gång och det var så äckligt. Hmm, litet sidospår ;) men det låter gott med den här smaken i alla fall.

Anonym sa...

Kolozzeum lämnar sina spår...