måndag 6 oktober 2008

Kesopasta

Det här tog verkligen bara precis den tiden det tog för pastan att koka (7 minuter) att svänga ihop. Rätt gott blev det också. Passar mig perfekt idag: tidig middag och nu iväg på möte, sen en sväng hem om mammsen.

Det här behöver du:
Pasta
Keso
Purjolök
Paprika
Svarta bönor
Soltorkade tomater (inte i olja)
Svarta oliver
Pesto
Salt och peppar

Såhär gör du:
Sätt på pastan. Hacka soltorkade tomater, paprika, purjolök och oliver. Blanda med pesto, keso, bönor, salt och peppar. Blanda med pastan. Jag åt egenodlade supergoda tomater till. Det var den middagen.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Kesopasta måste jag testa någon gång! Visst är det skönt med snabblagad mat!

Anonym sa...

vad gott med soltorkade tomater...det var längesen!