fredag 10 oktober 2008

Fredag

Och så var det äntligen fredag. Mina enda hållpunkter den här helgen är middag och Idol och Ben and Jerry's (eller dylikt) med bästa kursaren ikväll och sedan middag och konsert med familjen på söndag kväll. Dessutom är pojkvännen borta så det blir oceaner av tid alldeles för mig själv ett par dagar framöver. Otroligt skönt faktiskt, även om jag nog mest kommer plugga och städa. Och sova. Och blogga en del såklart! Vad ska ni göra? Och vad ska ni äta? Lite tips skulle vara på sin plats, så jag får riktigt god ensammiddag imorrn...

6 kommentarer:

lina sa...

Vilken smak på B&J blir det??

Trevlig helg!

Rebecca sa...

Tänkte just ställa samma fråga =P.

Lisa sa...

lina o rebecca: JAG VET INTE! (: jättesvårt. är lite sugen på att prova nån hägen-dasz i stället, men jag vet inte. kanske blir det new york blablabla, för den tycker jag om. vill i alla fall köra på ett säkert kort och inte vara alltför crazy. vad tycker ni?

Rebecca sa...

Jag gillade Chocolate Fudge Brownie väldigt mycket. Men Häagen Dazs nya med kaffe, chokladtryffel och fudge har fått toppbetyg överallt, så den kanske är värd att testa?

Anonym sa...

Kycklingtacosen i pitabröd som jag åt idag var sjukligt god faktiskt och nästan ändå mer sjukligt enkel att göra så den är ett hett tips!! :) Om du undrar varför jag har varit lite snål med kommentarerna här på sistone så är det för att den här ordverifieringen ska envisas med att inte synas när jag ska kommentera inlägg på dem som blogspot.com-bloggar :( jag läser ju förståss fortfarande alla dina supertrevliga inlägg :) ha en fin fin helg!!

fruktsallad sa...

om jag skulle vara själv i morgon skulle jag antingen äta en god fisksoppa eller en matvetesallad med röbetor och getost eller feta. En bit lax till det.