lördag 11 oktober 2008

Pizza och godis

Det bidde ingen Ben and Jerry's igår, vi kände mer för godis när vi stod där i affären. Ett tag åt jag knappt lösgodis, och när jag var liten köpte jag ungefär bara salt och surt, nästan aldrig choklad. Nu har det blivit ett helt gäng fredagar och BARA choklad (och kanske nån violpastill och lite lakrits). Gott, men nu börjar jag tröttna. Jag längtar tillbaka till riktigt god, lyxig choklad och inte sån som smakar kokosfett och socker. Det får kanske bli en lösgodispaus ett tag... Vad stoppar ni i påsen?

Innan godiset åt vi förstås middag. Pizza blev det, hemmalagad med MASSOR av grönsaker. Den här degen som vanligt och så tomatsås, ost, champinjoner, zuccini, paprika, rödlök, kronärtskockshjärtan, svarta oliver, fetaost och oregano. Och så vitkålssallad till. Mums vad gott det var. Perfekt att äta framför teven (vi kollade på Färjan bl.a. - vilket sanslöst program!) och en himla mysig fredagskväll blev det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Guuud så gott med hemmagjord pizza :) Jag tar nog hälften av olika chokladsorter och sedan blandat med röda läppar, cola flaskor, döskallar och andra sorters mjuka karameller. Tar aldrig likadana utan en av varje sort jag vill ha så jag får många olika =P

Anonym sa...

jag föråt mig på lösgodis i augusti, har inte ätit det sen dess. det går vekrligen i perioder. när jag väl köper blir det havrebollar, vaniljfudge, "hot-lips", och alla de där roliga choklad trianglarna med smarties & havre i...och hallon/lakrits dödskallar ;)