Nu ska jag försöka andas lugnt och fokusera på helg, och sen nästa vecka som förhoppningsvis blir i alla fall lite lugnare.
Det här behöver du till fyra personer:
500-600 g färsk eller fryst fiskfilé (alaska pollack för vår del)
1 tsk salt
2-4 msk smör eller margarin
ca 1 tsk curry
0.5 tsk paprikapulver
0,5 dl vatten
3-4 msk hackad persilja
2-3 tomater
1-2 hårdkokta ägg
Såhär gör du:
Skär fisken i ca 2 cm tjocka skivor och salta. Smält fettet i en låg, vid kastrull. Rör ner curry och paprika. Lägg fiskskivorna i pannan och vänd dem i kryddblandningen. Tillsätt vattnet. Sjud under lock på svag värme tills fisken är färdig, 5-10 minuter ungefär. Lägg på persiljan, tärnad tomat och hackat ägg. Låt allt bli varmt utan att koka. Servera med potatis.
1 kommentar:
Ser mumsigt ut! :) Hoppas du får en fin helg. Kram!
Skicka en kommentar