Det här behöver du till kanske tre-fyra personer:
500 g färsk, fylld pasta
Olivolja
2 stora vitlöksklyftor
Färsk basilika
En halv påse ruccola
Pinjenötter
Parmesan
Salt och peppar
Såhär gör du:
Koka pastan. Hacka vitlök och färsk basilika, fräs i lagom mycket olivolja (så att det går att vända runt pastan i det sen). Rosta pinjenötter med salt i torr, het panna. Vänd ner pastan i vitlöksoljan, tillsätt ruccolan, riven parmesan och pinjenötter. Salta och peppra, blanda runt ordentligt. Servera som sagt med tomatsallad. Mums. Och så tog det kanske max 15 minuter att göra.
Nu blir det "Der Baader Meinhof Komplex" på bio med pappa. Någon som hunnit se den?
3 kommentarer:
det där såg inte fy skam ut! gnocchi i all ära, men.. ;)
men du, det där ser ju inte helgalet ut precis! Gnocci är visserligen gott... men färsk pasta fylld med spenat och ricotto är nog snäppet högre kan jag tycka :)
Mmm, det där ser supergott ut!!
Skicka en kommentar