tag:blogger.com,1999:blog-1014465765124503421.post7144812763994330037..comments2022-08-20T21:55:35.454+02:00Comments on Lisas fyra kvadrat: Kött och potatis och såsLisahttp://www.blogger.com/profile/17911554439799400498noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1014465765124503421.post-49520471447825588652008-09-20T11:34:00.000+02:002008-09-20T11:34:00.000+02:00Antagligen berodde det på potatisen, att den inte ...Antagligen berodde det på potatisen, att den inte blev krämig alltså. Det är fortfarande lite för färsk potatis för att göra gratäng.Rebeccahttps://www.blogger.com/profile/04783479369832976010noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1014465765124503421.post-23108156612939398442008-09-19T19:11:00.001+02:002008-09-19T19:11:00.001+02:00En riktig fredagsmiddag som gör att jag blir nosta...En riktig fredagsmiddag som gör att jag blir nostalisk för det var typ vad vi alltid åt när jag bodde hemma på fredagarna (eller grillad kyckling och färdig potatissallad om mammsen hade haft en tuff dag på jobbet ;P)! Potatisgratängen kan bli krämigare om man bara häller på 2/3 av grädden när man sätter in den i ugnen och sedan resten efter att den har stått i ugnen i typ 20 minuter för då hinner i potatisen suga åt sig all vätska direkt! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1014465765124503421.post-6399265313324329722008-09-19T19:11:00.000+02:002008-09-19T19:11:00.000+02:00Mmm... låter jättegott!Mmm... låter jättegott!Hannahttps://www.blogger.com/profile/13114480392427098122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1014465765124503421.post-29481659269011644192008-09-19T19:05:00.000+02:002008-09-19T19:05:00.000+02:00ja, det var verklgien en fredagsmiddag. men gott s...ja, det var verklgien en fredagsmiddag. men gott såg det ut! kantareller och persilja går så bra ihop också :DAnonymousnoreply@blogger.com